Okategoriserade

Då var det dags att sälja båten!

M/S JulianeM/S Juliane.

Efter många års arbete att bygga upp ett tomt stålskrov till en bo- och körbar båt känner jag mig klar, dags att låta någon annan som är sugen på sjön att ta över det här fantastiska skeppet! Själv kommer jag fortsätta med att renovera det fina lilla torpet jag har, och förhoppningsvis så hittar jag ett nytt spännande projekt att fördriva timmarna med inne i stan också!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s